Sommarkryssning till Ösel


20.7.2021 - 22.7.2021


tisdag - torsdag


3 dagar

Sommarkryssning till Ösel


20.7.2021 - 22.7.2021


tisdag - torsdag


3 dagar

Den grönskande sommarön som är känd för sin medeltida historia, sina vackra klapperstensfyllda stränder och sin fantastiska natur.

Estlands största och tredje största ö är beroendeframkallande: det är underbart att tillbringa sin semester i en helt annorlunda natur än på Estlands fastland. Tack vare det milda klimatet och kalkrika jorden har öarna Ösel (Saarenmaa) och Moon (Muhu) en rik växtlighet och ett rikt djurliv. 

På Ösel finns bl.a. Kaali meteoritkrater, Europas första vetenskapligt bevisade meteoritkrater. Kulturvänner välkomnas på Ösel  av medeltida stenkyrkor, ruinerna efter Maasi ordensborg, Sõrve fyrtorn och militära anläggningar, Mihkli gårdsmuseum och Kuressaares gamla stadskärna. På Angla kulle står regionens bäst kända vindkvarnar där man kan lära sig nya hantverkskunskaper.

Kuressaare, en av Estlands äldsta semesterstäder, är sannolikt till och med den "spatätaste“ staden i världen – med en spa-plats per tio invånare. Här är det härligt att promenera i den mysiga gamla stadskärnan i Kuressaare och njuta av arkitektur, caféer och gallerier. Varför inte besöka Kuressaare biskopsborg, som är en av de bäst bevarade byggnaderna av sin art i Baltikum.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Vuxna/
Hytt

1

2

3

4

A-hytt 599 € 359 € 290 € 250 €
B-hytt 379 € 269 € 220 € 199 €
         

 

Barnpriser:
Ungdom 12-17 år: 102 €
Barn 6-11 år: 95 €
Barn under 6 år: 80 €

Rabatt med Club One kort:
B-hytt -25€, A-hytt -40€

I priset ingår
+ Kryssningen till Ösel i vald
   hyttkategori 
+ 1 x sjöfrukost
+ 1 x brunch
+ Bussresan i luftkonditionerad 
   turistbuss
+ Chaufförens tjänster

I priset ingår inte
- Utflykterna på Ösel

Bra att veta
* Valutan i Estland är EURO
* Giltigt pass eller EU-identitetskort
utfärdat av polisen behövs
* Kontrollera ditt försäkringsskydd

Avbokningsvillkor
* På kryssningarna till Ösel följer vi TallinkSiljas specialavbokningsvillkor, vilket innebär att man efter att resan bokats inte har rätt att avboka resan utan läkarintyg.