Sommar i Stockholm


1.8.2022 - 4.8.2022


måndag - torsdag


4 dagar

Sommar i Stockholm


1.8.2022 - 4.8.2022


måndag - torsdag


4 dagar

Två hela dagar på egen hand i Stockholm, möjlighet till Allsång på Skansen

Stockholm är sedan länge känd som en stad med ett brett utbud för den kultur- och shoppingintresserade. På denna resa har man möjlighet att bekanta sig med vad Stockholms centrala delar har att erbjuda.

För den shoppingintresserade finns ett helt spektrum av affärer att välja mellan: NK, Åhléns, Gallerian eller varför inte flanera längs Stockholms absolut främsta shoppingstråk Drottninggatan.

Är man mera inriktad på den kulturella sidan har Stockholm ett brett och intressant utbud att erbjuda. De största och mest besökta sevärdheterna är Stockholms Slott, Skansen, Vasamuseet, Historiska museet, Moderna museet och Nordiska museet.

Sommarens favoriter
GRÖNA LUND: På Djurgården ligger Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. Det finns 30 attraktioner att välja mellan. Eller varför inte gå på en konsert? Över 50 artister kommer att spela på Stora och Lilla Scen i sommar, från utländska storheter till svenska storfavoriter. På Grönan finns något för alla!
JUNIBACKEN: Sagolekhuset Junibacken ligger på Djurgården, mitt i Stockholm! Upplev Sagotåget och Astrid Lindgrens fantastiska sagor. Här får även andra berömda sagofigurer liv – möt klassiska krabater som Alfons Åberg, Pettson & Findus och Mumintrollen.
Och på tisdagen är det förstås dags för ALLSÅNG PÅ SKANSEN!

Hemresan med nya Viking Glory
Ombord på Viking Glory finns ingenting som skymmer sikten, du blir ett med skärgården och kan njuta av en rad möjliga och omöjliga faciliteter. Som den häftiga takterrassen och Östersjöns första flytande saluhall. Viking Glorys ljusa och luftiga taxfreebutik är något av ett mecka för dig som gillar att shoppa. Och med priser som är upp till 40% lägre än på landbacken finns alla chanser att fynda. Här finns även Östersjöns skönaste madrasser, ett helt gäng med fönsterhytter, sviter med egen jacuzzi och fantasieggande konstverk. Välkommen bort – och hem!

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
fr. Österbotten: från 265 € / person
från Åbo hamn: från 250 € / person

Tillägg för enkelrum.
Fråga familjerabatterna från vårt kontor!

I priset ingår
+ Färjbiljetter med Viking Line
+ Hyttplats på Viking Line 
+ Logi i dubbelrum på centralt hotell
+ 1 frukost
+ Bussresa i luftkonditionerad turistbuss

Tilläggspris
- Fönsterhytt +40€/hytt
- Måltiderna ombord (förköp):
  * Sjöfrukost 
     12 € / vuxen
     8 € / ungdom 12-17 år
     5 € / barn 6-11 år
  * Buffet-middag
    33 € / vuxen
    13 € / ungdom 12-17 år
    8 € / barn 6-11 år

I priset ingår inte
- Måltider
- Inträden
- Reseförsäkring

Bra att veta
* Valuta under resan är svenska KRONOR
* Se över ditt försäkningsskydd