Sesimbra, 15 dagar


11.4.2022 - 25.4.2022


måndag - måndag


15 dagar

Sesimbra, 15 dagar


11.4.2022 - 25.4.2022


måndag - måndag


15 dagar

Costa de Lisboa, Portugal. Flyg bekvämt med Finnair!

Att stanna lite längre på resmål nära solen blir allt mera populärt, speciellt under den mörka årstiden i Norden. En knapp timme från flygplatsen i Lissabon ligger den pittoreska fiskebyn Sesimbra som redan länge fungerat som turistort. Vi flyger reguljärt med Finnair från Vasa/Helsingfors. Reseledaren finns med på resan och utflykter ordnas enligt intresse.

Sesimbra ligger längst ut på halvön Setúbal i angränsning till Arrábidas nationalpark. Den charmiga staden erbjuder en fin strand och i hamnen trängs mysiga fiskrestauranger omvartannat med små caféer och butiker. Du kan även kustvandra till den historiska kyrkan Nossa Senhora do Cabo. Den som tycker om fisk och skaldjur har kommit rätt och Portugal har många fina vingårdar med goda viner. Folklivet i Sesimbra är fortfarande genuint och avspänt, trots att byn blivit allt populärare som semesterort.

Kustremsan består av ett tretton kilometer långt bälte av sandstränder. Det finns också flera bra golfbanor i området, bland annat den mycket fina Aroeira.

Lissabon
Portugals huvudstad vid Atlantkusten är en trivsam hamnstad och landets kulturella centrum. Staden är precis som Rom byggd på sju kullar och här finns en härlig blandning mellan gammal charm och modern bekvämlighet. I Alfama som är stadens äldsta stadsdel finns pittoreska hus och vindlande gränder som en vacker kontrast till de mer moderna stadsdelarna

"Lady of the Seas", så var namnet på huvudstaden i det portugisiska imperiet från tidigare åldrar. Idag är Lissabon mer fascinerande än någonsin, vilket de många komplimanger från de som besöker och blir förälskade i landet, kan vittna om.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
från Österbotten: 1.779 €
från Helsingfors: 1.689 €
Enkelrumstillägg 645 €

I priset ingår
+ Finnairs reguljärflyg och
   flygskatter 
+ Logi i dubbelrum på Hotel Do Mar
+ Halvpension: 14 frukost, 13 middag
+ Flygfältstransfers i Portugal
+ Reseledarens tjänster

I priset ingår inte
- Frivilliga utflykter och vandringar
- Måltidsdrycker
- Reseförsäkring

Bra att veta
* Giltigt pass eller EU-identitetskort
  behövs
* Se över ditt försäkringsskydd
* Valuta under hela resan är EURO