Mary Poppins på Svenska Teatern


19.2.2022 - 20.2.2022


lördag - söndag


2 dagar

Mary Poppins på Svenska Teatern


19.2.2022 - 20.2.2022


lördag - söndag


2 dagar

LOGI MITT I STAN PÅ SOKOS VAAKUNA.

Svenska Teaterns nästa stormusikal Mary Poppins blir något alldeles extra.

Mary Poppins flyger över hustaken i London igen, men det är inne i vår vackra salong vi får uppleva det hela som magisk teater i en färgsprakande och fantasifylld värld. Svenska Teatern presenterar stolt en aldrig tidigare skådad musikal med oerhört vackra dräkter och detaljrik dekor. Mary Poppins, som är bland de största musikalsatsningarna på Svenska Teatern, har en förtrollande historia, oförglömliga låtar och bländande dansnummer som redan har charmat och fängslat hela världen.

Musikalen om denna världens främsta ”supernanny” hade urpremiär i London 2004 och spelades därefter på Broadway i New York. Den är baserad på böckerna av P.L. Travers och den klassiska Walt Disney-filmen Mary Poppins. Familjemusikalen gladde Broadway-publiken med över 2500 föreställningar och mottog nomineringar för nio Olivier- och sju Tony Awards, inklusive ”Best Musical”.

Mary Poppins regisseras av Markku Nenonen som fått förtroendet att skapa en alldeles egen version av originaluppsättningen.

Över 600 personer sökte roller i musikalen. Svenska Teatern kallade 150 skådespelare, dansare och sångare till audition. Vilka 23 som fått en roll i musikalen avslöjar vi inom kort, men ett är säkert - ni kommer att få se en alldeles strålande ensemble! Redan nu kan vi anslöja att huvudrollen kommer att spelas av Josefin Silén.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
Från Österbotten 265 € / person
Enkelrumstillägg: 65 €

I priset ingår
+ teaterbiljett A-kategori till "Marry Poppins"
+ Logi i dubbelrum på Original Sokos Hotel Vaakuna
+ 1 frukost
+ Bussresan i bekväm turistbuss
+ Reseledarens tjänster

I priset ingår inte
- Övriga måltider
- Resenärsförsäkring