Kolmården & Stockholm (Garanterad avgång!)


14.7.2022 - 17.7.2022


torsdag - söndag


4 dagar

Kolmården & Stockholm (Garanterad avgång!)


14.7.2022 - 17.7.2022


torsdag - söndag


4 dagar

Upplev Kolmården, Södertälje och Stockholm!

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses värld. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark.

Safariparken.
I Safariparken transporteras du med gondollinbanan på 2,5-20 m höjd. Linbanan löper över de vilda djuren inne i parken. Från ovan ser du lejon, tigrar, giraffer, vattenbufflar – precis som om du vore på safari i Afrika! Linbanefärden tar ca 30 min.

Marine World – en fantastisk vattenanläggning. I Lagunen kan du studera de lekfulla invånarna till och med under vattenytan genom panoramafönster! I Delfinariet visas nya delfinföreställningen med teknik i världsklass och fantastisk musik framförs av Norrköpings Symfoniorkester. Självklart står delfinerna i centrum när de och deras tränare bjuder på en föreställning i absolut världsklass. Räkna med skratt, rysningar, känsloladdad stämning och fascinerande upplevelser under den nya delfinshowen Life!

Delfinexpressen, den 335 meter långa berg- och dalbanan, är en lagom hisnande färd för hela familjen (för de som är längre än 95 cm). Banans högsta punkt är 13 meter, G-kraften under åkturen, som tar ca 75 sekunder, uppgår till 3G och hastigheten är 50 km/h.

Bamses Värld. Här får vi träffa Bamse och hans vänner i en värld klar fylld av åkattraktioner, lekområden, parkmiljöer och förstås teaterföreställningen Bamse och tårttjuven. Årets nyhet är Bamses Flygande matta…

Djurparken. Av Kolmårdens attraktioner i själva djurparken kan du besöka de allra flera utan särskild avgift. Bland annat Tiger World – anläggningen där du kommer pirrigt nära tigrarna! Aparium med de sällsynta gorillorna, de busiga chimpanserna och de gulliga dvärgsilkesaporna och Kulmården för de allra minsta.
För aktuellt program besök gärna www.kolmarden.com.

 

I Stockholm på Djurgården väntar många sommarfavoriter så som Gröna Lund, Skansen och Junibacken.

Gröna Lund – en magisk värld där det omöjliga blir möjligt. Ett besök på Gröna Lund innebär alltid glada tjut, pirr i magen, spänning och underhållning för hela familjen. Det finns 30 attraktioner att välja mellan. På Grönan finns något för alla!

Junibacken - sagolekhuset ligger på Djurgården, mitt i Stockholm! Upplev Sagotåget och Astrid Lindgrens fantastiska sagor. Här får även andra berömda sagofigurer liv – möt klassiska krabater som Alfons Åberg, Pettson & Findus och Mumintrollen.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris vuxen EUR
385 €

90 € / barn under 5 år (utan egen bädd)
235 € / barn 5-11 år i extra bädd
265 € / ungdom 12-15 år i extra bädd

från Åbo hamn:
rabatt -15 €/person

Enkelrumstillägg: 130 €

I priset ingår
+ Färjbiljetter med Viking Line
+ Hyttplats tur/retur
+ Logi i dubbelrum 
+ 2 frukost
+ Inträde till Kolmården
+ Bussresa i luftkonditionerad
   turistbuss
+ Reseledarens tjänster

Tilläggspris
- Fönsterhytt +40€/hytt
- Sjöfrukost på returresan (förköp): 
  13 € / vuxen
  8 € / ungdom 12-17 år
  5 € / barn 6-11 år
- Buffet-middag (förköp):
  35 € / vuxen (på returresan 36€)
  13 € / ungdom 12-17 år
  8 € / barn 6-11 år

I priset ingår inte
- Övriga måltider
- Extra inträden
- Reseförsäkring

Bra att veta
* Valuta under resan är svenska
   KRONOR
* Se över ditt försäkningsskydd

Om en vuxen reser tillsammans med barn, räknas första barnet 12-15 år till vuxenpris (barn under 12 år 375€).