Dublin stadssemester


27.9.2021 - 2.10.2021


måndag - lördag


6 dagar

Dublin stadssemester


27.9.2021 - 2.10.2021


måndag - lördag


6 dagar

En resa till en av Europas charmigaste huvudstäder, med bra shopping och nöjesliv. Allt inom behagligt gångavstånd.

Om en svart katt springer över vägen när du är i Irland, så bli inte orolig. Här betyder det nämligen tur! Grönt, som är en lyckans färg på många andra ställen, betyder å andra sidan otur i Irland. Förvånansvärt många bryr sig dock inte om detta för grönt är inte bara den dominerande färgen i landskapet. Den är också framträdande i folkdräkter, på skyltar, bussar, dörrar och fönster.
Irland är en grön ö! Ingen besökande kan undgå att genast lägga märke till detta. Det är inte heller bara de vidskepliga, som vid det första mötet med Irland och irländarna, lägger märke till att detta ställe inte är riktigt som andra. 

Dublin är en kompakt stad med korta avstånd och du promenerar gärna och mycket. Här är shoppingen minst lika bra som i London, fast du slipper resa runt med tunnelbana och taxi, eftersom allt finns inom gångavstånd. I Dublin äter du också gott på någon av de många pubarna, portionerna är stora och irländarna glada.

I resans pris ingår besök på Guiness ölbryggeri. Guinness Storehouse ligger i hjärtat av St James's Gate Brewery och är Irlands mest populära turistattraktion. Vi får höra om Guinness berömda historia, som sträcker sig över 250 år tillbaka i tiden.
Denna otroliga byggnad byggdes 1904, i stil från Chicagos arkitekturskola, med massiva stålbalkar som ger stöd åt byggnaden.
Rundturen leder oss genom sju våningar som till slut tar oss till toppen på 150m där The Gravity Bar är belägen. Här får alla smaka en pint av Guinness och kan koppla av med panoramautsikt över Dublin. Detta är verkligen en av de mest spektakulära platserna att besöka i Dublin.

 

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris per vuxen EUR
från Österbotten: 1.299 € 
från Helsingfors: 1.219 €
Enkelrumstillägg: 210 € 

I priset ingår
+ Finnairs reguljärflyg och flygskatter
+ Logi i dubbelrum
+ 1 kvällsbit i pub
+ 1 middag med program
+ Besök på Guiness Storehouse
+ Bussresa i irländsk turistbuss
+ Svenskspråkig lokalguide i Dublin
+ Reseledarens tjänster

I priset ingår inte
- Reseförsäkring
- Måltidsdrycker
- Eventuella övriga inträden
- Eventuell dricks till chaufför och
  lokalguide

Bra att veta
* Giltigt pass eller EU identitetskort 
   behövs
* Valuta under resan är EURO 
* Se över ditt försäkringsskydd