Botnia Paradise med KAJ på Wasa Teater


11.12.2021 - 11.12.2021


lördag - lördag


1 dag

Botnia Paradise med KAJ på Wasa Teater


11.12.2021 - 11.12.2021


lördag - lördag


1 dag

inkl. teaterbiljett, middag, pausservering samt busstransport.

Bästa passagerare, humorgruppen KAJ med besättning hälsar er varmt välkomna ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg! Vi finns här för att göra er resa så njutbar som möjligt. Buffén står dukad, tax-freen är välfylld och nattklubben väntar. Gör er redo att kasta loss med oss!

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor.

Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

Unna dig en resa med Botnia Paradise!

Kevin Holmström, Axel Åhman och Jakob Norrgård står för manus och musik. På scenen får de förstärkning av Wasa Teaters skådespelare Johan Aspelin, Jonas Bergqvist, Markus Lytts, Carola Sarén och Tove Qvickström. Dessutom medverkar gästerna Mathilda Kruse från Helsingfors och May Schjörlien från Sverige. Regissör är Ida Kronholm. Kostymdesign görs av Linn Wara, scenografi av Mia-Irene Sundqvist och koreografi av Ida “Inxi” Holmlund. Mask- och perukdesign görs av Fia Derghokasian, ljusdesign av Kristoffer Svenn och ljuddesign av Dennis Lindén. Orkestern med Patrick Lax, Stefan Lindblom, Peter Enroth och Anders Sjölind leds av kapellmästaren Ralf Nyqvist. Musiken produceras av Janne Hyöty.

Boka resan redan idag

Ring till vårt kontor (06) 318 4000 eller genom att klicka länken nedan

Boka resa

Resans pris
95 € / person

Resan betalas kontant i bussen.
Vi tar också emot bank- och
kreditkort (Visa och Mastercard).

I priset ingår
+ Bussresan i bekväm turistbuss
+ Teaterbiljett till ”Botnia Paradise”
+ 2-rätters middag på Bocks restaurang
+ Pausservering

Vid avbokning efter 26.11. debiteras 50% av resans pris.