Vikingarna & Christer Sjögren Porvoossa


2.7.2021 - 3.7.2021


perjantai - lauantai


2 päivää

Vikingarna & Christer Sjögren Porvoossa


2.7.2021 - 3.7.2021


perjantai - lauantai


2 päivää

tanssimatka porvooseen

Vikingarna ja Christer Sjögren saapuu Suomeen ja Porvooseen. 
Rakastettu Vikingarna med Christer Sjögren -kokoonpano on tehnyt mahtavan paluun kaikkialle pohjoismaihin. Christer Sjögren kertoo, että paussi on tehnyt hyvää, nyt on kova draivi päällä. Tulevana kesänä he tekevät yhteensä vain noin 20 keikkaa, joten olemme onnellisia, että yksi niistä on Porvoossa. He haluavat esittää taas mahtavan repertoaarinsa parhaista hiteistään pitkän uran varrelta odottaen innolla porvoolaisen yleisönsä tapaamista 15 vuoden tauon jälkeen.

Vikingarna perustettiin jo vuonna 1958 ja siitä muodostui pohjoismaiden suosituin ja suurin tanssibändi mm. yli 11 miljoonan levymyynnin muodossa.
Syksyn dansgala/tanssifestari-illan teema on viimeistä piirtoa myöten nostalgista iskelmää ja tanssikulttuuria harrastavia hivelevä.
Muusta ohjelmasta vastaavat nimittäin samettiääninen, 40 -vuotista taiteilijauraansa juhlistava Jorma Kääriäinen Yhden tähden orkesterinsa kanssa sekä tanssiväen suosikki Tommys ja vieläpä Wallo ”Mr Roy Orbison”.
Tapahtuma on Taidetehtaan piha-alueella. Sieltä löytyvät mm. ravintolateltat, VIP-mahdollisuudet ja tietenkin tanssilattia.

Majoitus Haikon kartanon hotellissa. Haikko on n. 6 km Porvoon idyllisestä vanhasta kaupungista kauniissa, kulttuurihistoriallisessa kartanomiljöössä. Ympärillä on laaja puisto ja merellinen luonto ulkoilureitteineen. Upea kylpyläosasto hotellissa.

Varaa matkasi jo tänään

Soittamalla toimistoomme (06) 318 4000 tai klikkaamalla VARAA MATKAASI.

Varaa matkasi

Matkan hinta

199 € / henkilö jaetussa 2hh:ssa
1hh +80 €

Hintaan sisältyy
+ Bussimatka
+ Tanssilippu
+ Kuljetukset hotellista tansseihin m/p
+ Majoitus Haikon kartano hotellisssa
+ Kartanoaamiainen
+ Sisäänpääsy Haikko Spa allasosastolle