Tallinnan joulumarkkinat


26.11.2021 - 28.11.2021


perjantai - sunnuntai


3 päivää

Tallinnan joulumarkkinat


26.11.2021 - 28.11.2021


perjantai - sunnuntai


3 päivää

mUKAVAT MATKUSTUSAJAT omalla linja-autolla. kaksi YÖTÄ PERINTEISESSÄ SOKOS ORIGINAL HOTEL vIRUSSA  

Turvallisesti matkalle!
Huomioithan, että bussiin ja laivalle otetaan myös enintään 75 % matkustajakapasiteetista. Kaikissa toimenpiteissä on huomioitu asiakkaidemme hyvinvointi

* * *

Keskusta

Vanhakaupunki ja tavaratalot ovat kävelyetäisyydellä Viru-aukiolta. Virukadun, Tallinnan vilkkaimman ostoskadun varrella löydät kaikenlaisia ​​kauppoja aina kansainvälisistä muotiketjuista virolaisiin käsityöläispuoteihin. Kaubamaja-tavaratalo, joka pitkään oli Tallinnan ainoa tavaratalo, on nyt korkealaatuinen kansainvälinen tavaratalo.

Vanha kaupunki
Kävele kiireettä pitkin kapeita mukulakivikatuja ja ihastele vuosisatojen takaista arkkitehtuuria. Tutki rohkeasti myös salaperäisiä pihoja ja porttikäytäviä – saatat löytää tunnelmallisen kahvilan, suloisen pikku kaupan tai salaisen puutarhan. Vanhankaupungin sydämenä sykkii Raatihuoneentori, joka palveli jo kauan sitten kaupankäyntipaikkana ja kaupunginhallinnon keskuksena. Tätä nykyä tori on yksi kaupunkilaisten mieluisimpia kohtaamispaikkoja.

Toompea
Toompean mäki on aina tunnettu vallan linnakkeena. Toompean linnassa toimii Viron parlamentti eli riigikogu. Linnan korkein torni, Pitkä Hermanni, on puolestaan yksi Viron itsenäisyyden symboleista: Viron lippu nostetaan tornin huipulle kansallislaulun saattelemana joka aamu auringon noustessa. Toompealla sijaitsee myös lukuisia näköalatasanteita sekä kaksi upeaa kirkkoa: Tallinnan tuomiokirkko sekä Aleksander Nevskin katedraali.

Ruoka
Tallinnassa on laaja valikoima ravintoloista: hotellien kansainväliset keittiöt, viihtyisiä kellariravintoloita ja virolaisia makuja tarjoavia ravintoloita. Tallinnassa syöt hyvin suhteellisen edullisesti. 

** Hintaan sisältyy ostosretki Tallinnassa **
Ülemiste-keskus on yksi Viron suurimpia ostoskeskuksia ja siellä on laaja valikoima esimerkiksi vaatteita, asusteita ja elektroniikkaa myyviä liikkeitä. Kauppakeskuksessa on myös paljon ravintoloita ja kahviloita, joista löytyy mieleistä syötävää jokaiseen makuun. Ülemiste sopii kohteeksi myös lapsiperheille, sillä perheen pienimmät viihtyvät ostoskeskuksen sisäleikkipuistossa.

Varaa matkasi jo tänään

Soittamalla toimistoomme (06) 318 4000 tai klikkaamalla VARAA MATKAASI.

Varaa matkasi

Matkan hinta aikuinen EUR
219 € / henkilö

Hintaan sisältyy:
+ Laivamatkat (kansipaikoin)
+ Bussimatkat mukavassa turistiluokan
   bussissa
+ Majoitus Original Sokos Hotel Virussa
   jaetussa 2-hengen huoneessa
+ Hotelliaamiainen x 2
+ Kuljettajan palvelut

1-hengen huone lisämaksu: +40 €

Hintaan ei sisälly:
- Muita ruokailuja
- Matkavakuutus

Ruokailut (etukäteen ostettuna):
Buffet laivalla 27 €/aikuinen
Kabaree show+illallinen 79€/hlö

Hyvä tietää:
* Ikäraja: 18v
* Viron valuutta on EURO
* Voimassa oleva passi tai poliisin
  myöntämä virallinen henkilötodistus
* Suosittelemme matkustaja- ja matka-
   tavaravakuutuksen ottamista

Muistathan, että voit nyt lähteä vapaasti matkalle ja palata aina takaisin Suomeen.

Miten toimit kotiin saapuessasi?

• jos sinulla on täysi rokotesarja, voit matkustaa vapaasti
• jos olet sairastanut koronaviruksen 6 kuukauden sisällä, voit matkustaa vapaasti
• jos olet syntynyt vuonna 2006 tai sen jälkeen, voit matkustaa vapaasti
• jos olet saanut yhden koronarokotteen tai sinulla on negatiivinen koronatestitodistus mukanasi, käy koronatestissä 72–120 tuntia matkasi jälkeen, vaikka olisit oireeton. Varaa maksuton testi Finentryn kautta.
• jos yllä olevat ehdot eivät täyty, sinun tulee mennä koronatestiin heti terminaalissa tai kotikunnassasi 24 tunnin sisällä maahan saapumisen jälkeen sekä uudestaan 72-120 tuntia matkasi jälkeen. Varaa maksuttomat testit Finentryn kautta.