Hotellimatka Helsinkiin (Mall of Tripla) Takuulähtö!


22.6.2022 - 23.6.2022


keskiviikko - torstai


2 päivää

Hotellimatka Helsinkiin (Mall of Tripla) Takuulähtö!


22.6.2022 - 23.6.2022


keskiviikko - torstai


2 päivää

Hotelli ja Ostosmatkalle Helsinkiin.

Mall of Tripla
Viisi kerrosta kauppakeskusta, hotelli, toimistotiloja sekä kaiken alapuolella on todellinen elämyskerros Down Under. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla Pasilassa tarjoaa yltäkylläisesti elämyksiä, makuja, kulttuuria ja shoppailumahdollisuuksia kaikkien tarpeisiin. 
Lähes 250 liikettä ja yli 70 kahvilaa ja ravintolaa.

Suomenlinnan merilinnoitus
Suomenlinnan merilinnoitus on upea Unescon maailmanperintökohde ja yksi Suomen suosituimmista käyntikohteista. Linnoitus on Helsingin kaupunginosa, jossa asuu noin 800 asukasta. Suomenlinna on saanut muotonsa historiallisten vaiheiden kautta osana Ruotsin, Venäjän ja Suomen puolustusta. Linnoituksessa on kuusi kilometriä muuria, sata tykkiä, jännittäviä tunneleita sekä kauniita puistoalueita. Suomenlinnassa on myös museoita, opastettuja kierroksia, ravintoloita ja tapahtumia moneen makuun. Suomenlinna sijaitsee Helsingin edustalla ja sinne pääsee ympäri vuoden helposti HSL:n lautalla Kauppatorilta vain 15 minuutissa. 

Temppeliaukion kirkko
Kallioon louhittu, Timo ja Tuomo Suomalaisen suunnittelema, Temppeliaukion kirkko sijaitsee Helsingin sydämessä, Fredrikinkadun päässä. Erikoisen arkkitehtuurinsa vuoksi vuonna 1969 valmistunut kirkko on Helsingin päänähtävyyksiä. Kirkkosalin kattaa teräsbetonipalkeilla kallioseiniin tuettu, kuparinauhalla verhottu kupoli. Sisäseinät ovat rosoista kalliota ja louhoskivimuuria. Aamupäivisin valo leviää katon reunaa kiertävästä ikkunarivistöstä alttariseinämälle, jossa alttaritauluna toimii jääkauden aikainen kallionhalkeama. Kirkko on suosittu konserttipaikka hyvän akustiikkansa vuoksi.

Oodi
Helsingin uusi keskustakirjasto Oodi on elävä kohtaamispaikka Kansalaistorilla, kaikille avoin julkinen tila keskellä kaupungin sykettä. Oodi on tapahtumapaikka, lukemisen talo ja monipuolinen kaupunkikokemus. Oodi tarjoaa tietoja, taitoja ja tarinoita, ja sinne on helppo tulla oppimaan, eläytymään, nauttimaan ja työskentelemään. Kaikille avoin uuden ajan kirjasto on elävä ja toiminnallinen kohtaamispaikka.

Linnanmäki
Linnanmäen Huvipuistossa koko perhe on kokenut kesän hauskimmat hetket jo vuodesta 1950. Alueella on laitteita niin hurjasta kuin tasaisemmastakin kyydistä pitäville ja joka kesä uutuushärveleitä. Vuodesta 1951 toiminut klassikko, puinen vuoristorata on edelleen Linnanmäen suosituin laite. Pelipuolella testataan sekä osaaminen että leikkimieli, ja viihdetaiteilijat esiintyvät puiston ulkonäyttämöllä.

Löyly
Löyly on aivan erityinen puurakennus Helsingin Hernesaaressa, joka kätkee sisäänsä julkisen saunan ja yleisen ravintolan. Ainutlaatuinen, porrasmainen arkkitehtuuri yhdistää rakennuksen saumattomasti mereen, jossa saunojat voivat pulahtaa vilvoittelemassa. Rakennus on ollut ehdolla lukuisissa arkkitehtuurikilpailuissa, ja Time Magazine listasi Löylyn Maailman 100 ihmeellisimmän paikan (Words 100 Greatest Places) listalleen vuonna 2018.

Vanha Kauppahalli
Helsingin Vanha kauppahalli on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1889. Kauppiaiden valikoimista löytyvät mm. juustot, kalat, äyriäiset, lihat, kasvikset, hedelmät sekä mausteet, kahvit ja teet, herkkuja unohtamatta. Hallikauppiaat hoitavat myös erikoistilaukset tarvittaessa. Lisäksi hallissa toimii Suomen pienin Alko, ja useampi kahvila ja ravintola.

Ihanat Helsingin puistot
Lähimpään puistoon ei Helsingissä koskaan ole pitkä matka. Kolmasosa kaupungin pinta-alasta on monipuolisia viheralueita, joissa näkyvät eri aikakausien tyylit ja ihanteet.

Lammassaari
Lammassaari sijaitsee lähellä Vanhankaupunginkoskea ja Arabianrantaa, Kuusiluodon naapurissa. Sinne pääsee Vanhankaupunginkosken sillan läheltä Pornaistenniemeltä pitkospuita pitkin. Pitkospolku ja elämyksellinen Luonnon syli -luontopolku muodostavat yhdessä noin 3,5 kilometrin mittaisen retkireitin. Lammassaari kuuluu Viikin - Vanhankaupunginlahden luonnonsuojelualueeseen. Saari on mainio kohde ulkoiluun ja retkeilyyn. 

Varaa matkasi jo tänään

Soittamalla toimistoomme (06) 318 4000 tai klikkaamalla VARAA MATKAASI.

Varaa matkasi

Matkan hinta
149 € / henkilö jaetussa 2hh:ssa
199 € / henkilö 1hh:ssa

Hintaan sisältyy
+ Bussimatka
+ Majoitus Original Sokos Hotel Triplassa
+ Aamiainen hotellissa

Hintaan ei sisälly:
- Muita ruokailuja
- Matkavakuutus

Hyvä tietää:
* Suosittelemme matkustaja- ja matka-
tavaravakuutuksen ottamista