Grease musikaali Helsingissä


30.4.2022 - 1.5.2022


lauantai - sunnuntai


2 päivää

Grease musikaali Helsingissä


30.4.2022 - 1.5.2022


lauantai - sunnuntai


2 päivää

MAJOITUS uudessa SOKOS HOTEL Triplassa. Lähellä messukeskusTA.

Yksi maailman rakastetuimmista musikaaleista tulee Messukeskuksen Amfi -teatteriin keväällä 2022 – lumoavampana kuin koskaan!
Huumaavan kesäromanssin jälkeen jengin Burger Palace Boysien "kingi" Danny ja suloinen "naapurintyttö" Sandy löytävät yllättäen toisensa samasta koulusta, kun Sandyn perhe muuttaa kesän jälkeen naapurustoon. Muistot tapahtuneesta ovat parilla hieman erisuuntaiset, mutta voivatko he selviytyä teini-iän koettelemuksista ja löytää todellisen rakkauden uudelleen?

Grease on vastustamaton sekoitus 1950-luvun popkulttuuria, teinimeininkejä, nuorta romanssia, rock'n' rollia. Esitys on täynnä hyvää energiaa ja elämäniloa, mukaansatempaavia tansseja ja huikeaa musiikkia täynnä hittejä, kuten Summer Nights, Greased Lightning, Hopelessly Devoted to You ja You're the One That I Want.

Musikaalin ohjauksesta ja koreografiasta vastaavat Marco Bjurström ja Peter Pihlström. Tämän uuden version herättää eloon tuoreet nuoret näyttelijät, jotka tuovat energiaa, elinvoimaa ja intohimoa musikaaliklasikkoon.

Kokoa oma Burger Palace -jengisi tai Pink Ladies tyttöryhmä ja tulkaa katsomaan ensi kevään suurmusikaali!

Varaa matkasi jo tänään

Soittamalla toimistoomme (06) 318 4000 tai klikkaamalla VARAA MATKAASI.

Varaa matkasi

Matkan hinta
234 € / henkilö jaetussa 2hh:ssa
284 € / henkilö 1hh:ssa

Hintaan sisältyy
+ Bussimatka
+ Musikaalilippu (kategoria A)
+ Majoitus Original Sokos Hotel Triplassa
+ Aamiainen hotellissa

Hintaan ei sisälly peruutusturva. Maksetuista teatterilipuista ei takaisinmaksua. Teatterin järjestäjä vastaa esityksestä ja mahdollisista peruutuksista/muutoksista. Mikäli esitys peruuntuu, matkanjärjestäjä palauttaa rahat maksetuista teatterilipuista.
Emme voi taata vierekkäisiä paikkoja.  

Pidätämme oikeuden muutoksiin.